Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Верижна катастрофа на 4 трамвая отне живота на 30- годишен

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgВерижна катастрофа на 4 трамвая отне живота на 30- годишен
Коментари Харесай

Шефът на столичен електротранспорт: Ватманката на последния трамвай вероятно се е разсеяла

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Верижна злополука на 4 трамвая отне живота на 30- годишен мъж и рани десетина през вчерашния ден, напомня Нова тв. Три трамвая са спрели един зад дрг, четвъртия не е спрял в точния момент, блъснал останалите и по този начин умрял пресичащият пред тях нищо неподозиращ мъж.

 

110 метра е дистанцията, в което е можело да се спре, излиза наяве от репортаж на мястото. " В първите 80 метра ватманката на последния трамвай евентуално не е внимавала задоволително, а след това времето не й е стигнало, с цел да спре машината. ", изясни шефът на Столичен електротранспорт Иво Василев. 

Ранените са освободени, ватманката още е с контузии на болнично лекуване.

Първият аварирал трамвай е спрял. След него стопира втори, след него трети. Първият подава сигнал в два диспечерски пункта. От там оповестяват на втория, той пуска спешни светлини, след него прави същото и третият. На четвъртия трамвай не са длъжни да сигнализират от диспечерския пункт, единствено на втория, разясни Василев.

По думите му трамваите имат освен това от ръчна спирачка. 

Предполага се че вниманието на ватманката е повода. Тя още не е дала пояснение до този миг. Като излезе от болничното заведение ще написа пояснение в депото, а следствените служби през това време проверяват случая.

" Този трамвай преди 20 дни излезе от главен ремонт. Той е в най-хубавото техническо положение. Всеки ден се удостоверява това. Всяка заран ватманите минават през дрегер. ", изясни още шефът на електротранспорта.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР